Nyelvtanár árak

Angol magántanár óradíj

Angol és német nyelvórák, fordítás és tolmácsolás – Árak

Az órák fizetésének rendje:

A jó ütemű haladás alapfeltétele a rendszeresség. Ennek érdekében, vagyis, hogy rendszeres munkára ösztönözzem tanítványaimat – továbbá közös munkánk számomra is kiszámítható rendjének megteremtése céljából – bérleti rendszerben történik az órák kifizetése. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy a harmadik alkalomtól számítva minden hónapban előre, egyösszegben kell fizetni az órákért. Lemondás esetén nem fizetem vissza az óradíjat, de egy-egy lemondás esetén le lehet járni a lemondott óra árát egy másik időpontban, amelynek megtartására a saját elfoglaltságom és a diákom elfoglaltságának megfelelő lehető legközelebbi időpontban kerülhet sor. Lényeges azonban, hogy ez ne forduljon elő gyakrabban, mint legfeljebb 2 havonként egyetlen alkalommal, ellenkező esetben ugyanis nem tudok pótórát biztosítani! Ennek indoka könnyen átlátható, ha belegondolunk, hogy rajtunk kívül a többi diáknak is adódnak ilyen-olyan természetű gondjai. Más diákok is kérnek időnként módosítást, ezért az ezirányú kéréseknek lehetetlenség minden alkalommal megfelelni. Az ésszerű, a gyakorlatban is betartható határok felállításának ez az indoka.

Komoly betegség, vagy esetleg más, valóban méltánylást érdemlő indok esetén (ilyennek minősül például az évente szokásos nyaralás időszaka is) természetesen nem kérem el az óradíjat.

Az óradíj nem tartalmazza az írásbeli feladatok (levelek, kidolgozott tételek stb.) külön, tanórán kívüli javítását. Ilyen igény esetén időarányos óradíj fizetendő. (A ráfordított idő függ a dolgozat terjedelmétől, azonban nagymértékben függ a javítás nehézségi fokától is. Nehéz javítani egy írásbeli feladatot, ha sok benne a nyelvi, lexikai hiba, illetve, ha nehezen olvasható az íráskép.)

Azonban pedagógiai szempontból a tanórán történő javítást javasolom mindenkinek, hiszen az azonnali visszajelzés sokkal jobban megmarad a memóriánkban, mint az egy-két héttel később megvalósuló értékelés.

ANGOL ÉS NÉMET NYELVÓRÁK ÓRADÍJA

ÁLTALÁNOS ANGOL ÉS NÉMET
SzolgáltatásLétszámÁr/60 percÁr/90 perc
Általános angol és német nyelv1 fő60009000
2 fő4000 Ft/fő6000 Ft/fő
SZAKNYELVEK
Üzleti és jogi szaknyelv1 fő800012000
2 fő5000 Ft/fő7000 Ft/fő
German in English, Englisch auf Deutsch1 person8000 HUF12000 HUF
2 people5000 HUF/person7000 HUF/person

TOLMÁCSOLÁS ÉS FORDÍTÁS

Tolmácsolás: 15.000 Ft/óra

Fordítás: 3 Ft/karakter

Jelentkezzen Ön is! Tanuljon nálam angolul vagy németül

Mayer Erzsébet,

angol és német nyelvtanár