A nyelvórák rendje

Az első alkalom mindig ismerkedő jellegű. Ilyenkor beszéljük meg a nyelvtanulással kapcsolatos célokat és elképzeléseket. Haladó tanítványaim tudását angol vagy német nyelvű beszélgetéssel, illetőleg egy – egy nyelvtani jelenségre fókuszáló példamondat segítségével mérem fel. Amennyiben az adott időkeretbe belefér, természetesen mindjárt az első órán meg is kezdhetjük a tanulást.

Óralemondási szándékát kérem, minimum 32 órával előre jelezze! Az aznap, illetve  az órát megelőző napon bejelentett lemondások esetén az óra megtartottnak számít, és az óradíj kifizetendő! (Kivételt képeznek természetesen a hirtelen megbetegedések.)

Jelenleg online rendszerben történik a tanítás, erre irányuló igény esetén a korlátozó intézkedések megszűnését követően továbbra is online.

Óráink időpontját illetően lehetőségeim szerint igyekszem rugalmas maradni. Ez nem jelenti azt, hogy bármikor, bármiféle módosítást el tudnék vállalni. Az ilyen irányú kéréseknek órarend-szervezési okokból kénytelen vagyok határokat szabni, ami azt jelenti, hogy egy adott diákomtól legfeljebb 2 havonta egy alkalommal tudok elfogadni módosításra irányuló kérést.

Jelentkezzen Ön is! Tanuljon nálam angolul vagy németül

Mayer Erzsébet,

angol és német nyelvtanár